PAS 1075 tyyppi 3 putket kaivamattomaan asennukseen

egeplastin SLM  ® 3.0 on polyeteenipaineputki, joka on suunniteltu kaivamattomiin menetelmiin käytettyjen raaka-aineiden ja paksun suojakuoren ansiosta.  Paksu suojakuori kestää hyvin terävien metallikappaleiden tai kivien aiheuttamia naarmuja. Suojakuoren paksuus kasvaa putken halkaisijan kasvaessa. Esimerkiksi putkikoossa 315mm suojakuoren paksuus on noin 3,5mm (ulkohalkaisija 322mm).

Putken valmistuksessa käytetty PE100 RCplus-materiaali yhdessä suojakuoren kanssa eliminoi esim. kivien aiheuttamat painaumajännitteet putkea kohtaan. Putket on suunniteltu kaivamatonta asennusta varten.

Huom! Koska sekä virtausputki että suojakuori on valmistettu PE:stä, ei hitsaussaumaan synny materiaalin vaihtumisesta aiheutuvia riskejä (vrt. putket, joissa suojakuori on valmistettu PP:stä). Putken voi siis turvallisesti puskuhitsata kuorimatta.

Sisäputkella on Nordic PolyMark-hyväksyntä sekä FI-juomavesihyväksyntä. SLM ® 3.0 ja SLM ® DCT putket on valmistettu PAS 1075 tyyppi 3 – vaatimusten mukaisesti ja ne täyttävät PE100 RC-putkien korkeat laatuvaatimukset ja soveltuvat asennaviksi millä tahansa käytettävissä olevalla menetelmällä.

Pyydä tarjous kohteeseen: hanna.huusko@egeplast.de tai 040 831 2841.