HexelOne®

Edistyksellinen PE-putki korkeille paineille, vesi 30 bar ja kaasu 16 bar

Takaisin osastolle Putket

Kuvaus

HexelOne® on kolmikerroksinen polyeteeniputki, joka on suunniteltu kestämään korkeampia paineita kuin tavallinen PE-putki – vesilinjat 30baria ja kaasu 16baria. HexelOne-putken seinämävahvuus vastaa normaalia SDR11-luokan PE-putken seinämävahvuutta. Valmistuksessa käytetty sisäputken PE100 RCplus-materiaali yhdessä suojakuoren kanssa eliminoi esim. kivien aiheuttamat painaumajännitteet putkea kohtaan. HexelOne-putkea voi hitsata kuten tavallista PE-putkea.

HexelOne®-putkijärjestelmällä on saksalainen TÜV SÜD-hyväksyntä merkkinä järjestelmän soveltuvuudesta korkeille paineluokille.

Asentaminen

egeplastin HexelOne®-putken voi asentaa sekä perinteisesti kaivamalla tehtävällä asennuksella että kaivamattomin menetelmin – samalla laskennallisella käyttöikäodotuksella.

Esimerkkeinä:

Perinteinen avokaivanto (ilman hiekkapetiä)
Pakkosujutus
Poraus
Pitkäsujutus

Käyttöalue

Kaikki alueet, joissa putkilinjalta vaaditaan korkeampaa paineenkestoa

Juomavesi-, kaasu, paineviemäri- ja teollisuusputkistot

Putkeen voidaan lisätä ominaisuuksia, esimerkiksi diffuuusiotiiveys pima-alueille, putken paikannettavuus (DCT) tai jatkuva vuotokontrolli (3L)

Kokoluokat

90 mm, 110mm, 125mm, 160 mm

Myös kieppi/kelatoimitukset mahdollisia.

Edut

HexelOne® putken etuja

  • Muoviputken käyttö mahdollista korkeissa paineissa – vesi 30bar, kaasu 16bar
  • Sama seinämävahvuus kuin normi PN16-paineputkella
  • Hitsaus samalla tavalla kuin muissakin PE-putkissa
  • Saatavana kokonaisjärjestelmäna vaativiin olosuhteisiin
  • Kaikki asennustavat mahdollisia

Esite

Lisätietoa

Lisätietoa muista egeplastin tuotteista löydät osoitteesta www.egeplast.eu

NRG Suomi Oy myy ja markkinoi egeplastin valmistamaa HexelOne® putkea Suomessa

egeplast on innovatiivinen saksalainen muoviputkijärjestelmien valmistaja, joka on toiminut alan suunnannäyttäjänä vuosikymmenten ajan. egeplast on erikoistunut erityisesti PE-tuotteiden valmistukseen ja jatkuvaan kehittämiseen. Asiakkaat yli 30 maassa luottavat egeplastin konsultointiratkaisuihin ja laadukkaisiin tuotteisiin, jotka kuljettavat vettä, kaasua ja tietoa. egeplastin asiakkaisiin kuuluu joitakin maailman suurimpia ja vaativimpia sähkö-, kaasu- ja vesilaitoksia ja verkko-operaattoreita. egeplast on yksityisomistuksessa oleva perheyhtiö ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli noin 125 miljoonaa euroa.