Meistä

NRG:n hyvä asiakaspalvelu

Jukka Huusko

Jukka Huuskon ura muoviputkiteollisuudessa alkoi vuonna 1991 Uponorin pääkonttorilla Espoossa. 1990-luvun puolivälistä lähtien Jukka toimi Uponorilla saneerausliiketoiminnan kehittäjänä ja johtajana useiden vuosien ajan. Jukka oli mukana kehittämässä tunnettuja saneerauspuolen tuotteita. Esimerkiksi viemärisaneerauksen huipputuotteessa, Omega-Linerissa, näkyy Jukan vaikutus useiden teknisten ominaisuuksien lisäksi värissä sekä nimessä. Jukka Huusko on tunnettu myös kansainvälisissä kaivamattomiin menetelmiin erikoistuneiden yritysten ja järjestöjen parissa, sekä muoviputkialalla yleisesti, onhan hänellä yli 25 vuoden kokemus kansainvälisestä muoviputkiliiketoiminnasta. Euroopan lisäksi Jukka on toiminut alalla mm. Japanissa ja Singaporessa.

NRG:n perustaminen

NRG perustettiin syksyllä 2005 Uponorin No-Dig Solutions liiketoiminta-kaupan yhteydessä. Kaupassa NRG:lle siirtyi Uponor No-Dig Solutionin koko henkilökunta, Suomen asennustoiminta sekä Uponorin no-dig-tuotteiden maailmanlaajuinen myynti- ja markkinointi. Vuonna 2011 toiminnot eriytettiin niin, että NRG International Ltd Oy keskittyi omana erillisenä yhtiönään edustamiensa tuotteiden myyntiin ja markkinointiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin, asennustoiminta sai jäädä. NRG Suomi Oy puolestaan perustettiin vuonna 2012 harjoittamaan putkituotteiden tuontitoimintaa ulkomaalaisilta laatuvalmistajilta Suomen markkinoille.

Hanna Huusko

Hanna Huusko tuli mukaan NRG:n toimintaan syksyllä 2010. Hannan työura ennen siirtymistä putkibusinekseen koostuu  myynti-, markkinointi- ja brändinjohtamistehtävistä kansainvälisesti toimivissa pörssiyhtiöissä. Hauskana yksityiskohtana voi mainita, että Hanna Huusko on lähes syntynyt putkialalle. Hannan isä Heimo Eloranta ( Uponor leaders – Uponor )näytteli merkittävää roolia koko Uponorin syntymisessä ja toimi Uponorin toimitusjohtajana kansainvälistymisen alkuvuosina. Hanna taas teki aikoinaan gradunsa Vaasan yliopiston kansantaloustieteen tiedekunnalle muovin kierrätyksestä ja sen kannattavuuteen vaikuttavista tekijöistä jo vuonna 1992. Kansainvälisen muoviputkiliiketoiminnan ja tuotteiden kehityksen seuraaminen on näin ollen hyvin luontevaa.

NRG:n missio on olla mukana varmistamassa ja kehittämässä yhteiskunnan vesihuollon toimivuutta myymällä korkealaatuisia ja ympäristöä säästäviä putkistojen saneeraus- ja uudisasennustuotteita sekä osallistumalla yhteiskunnalliseen keskusteluun aiheesta, ja tarjoamalla alaan liittyvää koulutusta ja konsultointia.

Yhteensä

Jukka ja Hanna asuivat Saksassa useita vuosia 1990-luvulla, ja silloin luotiin perusta hyville suhteille eurooppalaisiin vesihuoltoalan toimijoihin, sekä muutoinkin valmistavaan teollisuuteen. Useat suhteet ovat vuosien kuluessa syventyneet liiketoimintakumppanuuden lisäksi ystävyyssuhteiksi. Näin NRG:llä onkin varsin suora linja alan kehitykseen Euroopassa. Esimerkiksi ensimmäiset UV-kovetteiset sukat tuotiin Suomeen NRG:n ja Jukka Huuskon toimesta. Lisäksi NRG:n pohjalta on syntynyt alalle monia uusia yrityksiä.

NRGn tekemän koulutuksen ja työn tuloksena ovat asiakkaat Suomessakin alkaneet vaatia laadukasta PE100 RC-putkimateriaalia.

Ota meihin yhteyttä ja jutellaan lisää!

NRG arvostaa asiakasta

Arvostamme asiakkaitamme! Haluamme aina löytää asiakkaan tarpeeseen mahdollisimman sopivan pitkäikäisen ja turvallisen tuotteen. Toivomme, että asiakkaillemme välittyy mutkaton ja asiantunteva palveluasenteemme.