Aika aikaansa kutakin

Putket ovat olleet NRG:lle aina intohimon asia. Olemme halunneet tarjota markkinoille parhaimpia ja laadukkaimpia putkituotteita. Aikoinaan veimme Uponorin valmistamaa Omega Lineria ympäri Eurooppaa ja myös Aasiaan. Kymmenisen vuotta sitten aloimme saksalaisen egeplastin jakelijaksi Suomessa. Halusimme tarjota suomalaisille asiakkaille laadukkaita eurooppalaisen standardin mukaisia tuotteita. Niinpä esittelimme markkinoille PE100 RC-materiaalin ja aloimme tuoda näitä paineputkia Suomeen.

Putkien lisäksi olemme aina olleet erikoistuneita kaivamattomaan tekniikkaan ja ymmärrämme sen putkille asettamia vaatimuksia lähes kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Siksi halusimme tuoda Suomeen myös no-dig-asennuksiin suunniteltuja paksulla suojakuorella varustettuja PAS 1075 tyyppi 3 putkia. Nämä eroavat oleellisesti putkista, joiden päällä on lähinnä kuljetussuojana toimiva noin 1mm paksuinen kuori.

Parhainta turvaa juomavedelle tarjosimme myös tuomalla egeplastin diffuusiosuojattua SLA Barrier putkea suomalaisille asiakkaille. SLA Barrier putkella on korkeimman luokan KIWA sertifikaatti takeena sen soveltuvuudesta juomavesiputkeksi saastuneilla alueilla. Juomavesi on ihmiselle niin elintärkeä asia, että ilman sertifikaattia emme olisi tuotetta ottaneet valikoimaan.

Summa summarum, putket ovat olleet NRG:lle tärkeässä roolissa. Nyt on kuitenkin tullut aika kääntää lehteä ja lopettaa putkimyynti kokonaan. Keväästä asti se onkin ollut jo suoraa tehdaskauppaa ja viimein siirtyy kokonaan muihin käsiin.

Laatu, turvallisuus ja tarkoituksenmukaisuus, nämä olkoon putkien käyttäjien tunnuksena tulevina vuosina. Matalin hinta ei takaa korkeinta laatua, niin se on putkissakin.