NRG Suomi Oy ja Johan Lundberg Ab yhteistyöhön

Lisää asiantuntemusta kaivamattoman tekniikan alalle – NRG Suomi Oy ja Johan Lundberg Ab yhteistyöhön

Johan Lundberg Ab (JLAB) on pitkään toiminut itsenäinen ja riippumaton ruotsalainen kaivamattomaan tekniikkaan erikoistunut konsultointi- ja koulutusyritys.  Kaivamattomalla tekniikalla tarkoitetaan putkilinjojen asennusta kaivamatta, ns. no-dig-tekniikkaa. NRG Suomi Oy (NRG) puolestaan on pitkäaikainen vesihuollon asiantuntija- ja tavarantoimittajayritys, jolla on mittava kansainvälinen alan kokemus. NRG myös kouluttaa tilaajia ja suunnittelijoita kaivamattomaan tekniikkaan liittyvissä asioissa.

Putkien asentaminen kaivamattomalla tekniikalla säästää sekä kustannuksia että ympäristöä. Kaivamattoman tekniikan avulla on usein mahdollista vähentää tärkeisiin yhteiskunnan toimintoihin kohdistuvia häiriöitä, ja lisäksi projektien kustannukset ovat pienemmät. Onnistuminen vaatii kuitenkin suunnittelua ja vankkaa osaamista.

JLAB ja NRG aloittavat yhteistyön koulutustoiminnalla (mm. syksyllä 2018 pidetään ensimmäinen NO-DIG Diplomikurssi – Vesihuolto). Myöhempi yhteistyö liittyy alan kasvavaan tarpeeseen itse projektien ammattimaisessa suunnittelussa.

www.nrgfinland.fi
www.johanlundberg.fi

Lisätietoja:

Jukka Huusko                    Johan Lundberg
NRG Suomi Oy                  Johan Lundberg Ab
puh. 040 759 0043